#mytruth - Fereto Organics

#mytruth

Gorgeous, glowing skin begins with Fereto Organics

Bye-Bye Acnee – Solutia Bio Activa

17 octombrie 2017 //

12 plante care actioneaza rapid impotriva eruptiilor acneice. Fereto Drying Lotion este un tratament anti-acneic cu actiune rapida, eficienta. Formulat special cu centella asiatica, ulei de lavanda si alte ingrediente cu actiune rapida acest produs va trata acneea peste noapte in timpul somnului. Pielea ta isi va recapata frumusetea naturala. Laboratoarele noastre au dezvoltat o […]

Citeste mai mult ÔÇ║ÔÇ║

5 Sfaturi pentru ingrijirea pielii din interior

18 februarie 2016 //

1. Bea mai putina cafea pentru ca unul din principalii vinovati pentru uscarea pielii si inmultirea ridurilor este cofeina! Incearca sa te hidratezi foarte bine astfel incat sa atenuezi aceste efecte asupra pielii, mai ales daca nu poti renunta la cafea. 2.Bea multa apa!┬áAceasta regula nu ar trebui mentionata iar si iar, pentru ca este […]

Citeste mai mult ÔÇ║ÔÇ║

Cu Miracle Scrub punctele negre nu mai sunt o problema

9 februarie 2016 //

Punctele negre sunt una dintre cele mai comune probleme de ordin estetic cu care se confrunta femeile de pretutindeni. Atunci cand vine vorba despre puncte negre, exfolierea este unul din pasii care trebuie urmat in mod obligatoriu.

Citeste mai mult ÔÇ║ÔÇ║

Cele mai vandute produse Fereto Organics in 2015

9 februarie 2016 //

Cele mai vandute produse Fereto Organics in 2015 sunt Skin Correction, Hydra Mat Botanical si Cellular Regenerating Night Serum. Hydra Mat Botanical a fost "vedeta" anului! Este o crema speciala, care reduce excesul de sebum din zona T.

Citeste mai mult ÔÇ║ÔÇ║

Transformare incredibila a tenului cu serul regenerant de noapte

5 februarie 2016 //

Este concentrat in elemente nutritive ┼či regenerante, antioxidan┼úi, vitamine, acizi gra┼či esen┼úiali. Cellular Regenerating Night Serum a fost elaborat dupa ce specialistii Fereto au descoperit ca secretul regenerarii pielii consta in stimularea unor componente din derm.

Citeste mai mult ÔÇ║ÔÇ║