Povestea Fereto - Fereto Organics

,,Consider ca pielea sanatoasa este cea mai frumoasa, de aceea cred in solutii de frumusete avansate care utilizeaza cele mai bune ingrediente organice certificate pentru a oferi pielii o ingrijire eficienta cu rezultate extraordinare.,,

Madalina Pasalau
OWNER FERETO ORGANICS
Povestea Fereto

La Fereto Organics, consideram ca pielea sanatoasa este cea mai frumoasa.

Pielea noastra este cel mai mare organ si joaca un rol vital in mentinerea sistemului nostru imunitar. Ea functioneaza 24 de ore din 24 pentru a avea grija de noi, pentru a ne proteja si pentru a ne mentine sanatosi.

Pielea noastra absoarbe 60% din substantele de ingrijire pe care le aplicam direct, de aceea alternativa sanatoasa vine din partea dermocosmeticelor Fereto Organics.

Acneea, rozaceea, pielea deshidratata sau sensibila poate fi tratata cu succes cu ajutorul cosmeticelor naturale. Pielea capata un aspect mai sanatos si rezultatele sunt de durata.

Impreuna cu o echipa de cercetotori si consultanti din domeniul microbiologiei, aromoterapiei si chimiei organice, am identificat ingrediente cheie bazate pe puterile lor naturale de vindecare, cum ar fi uleiul de trandafir, apa de rozmarin, ulei de jojoba si propolis.

FOLOSIND COSMETICE NATURALE, VETI OBSERVA CUM PIELEA CAPATA O STRALUCIRE DEOSEBITA SI UN ASPECT MAI SANATOS. ASADAR, VA PROPUNEM UN TEST. INCERCATI SA FACETI TRECEREA DE LA COSMETICELE OBISNUITE LA DERMOCOSMETICELE FERETO SI VETI CONSTATA SCHIMBARILE.
- Ambalajele produselor Fereto Organics sunt organice
- Nu sunt testate pe animale
- Sunt testate si atestate de catre institutul Qualite France
- Sunt realizate din ingrediente organice
- Nu contin silicon, parabeni, propilen glicol, uleiuri minerale, etanolamine si ftalati