5 Sfaturi pentru ingrijirea pielii din interior - Fereto Organics

#mytruth

Gorgeous, glowing skin begins with Fereto Organics

5 Sfaturi pentru ingrijirea pielii din interior

18 februarie 2016 //

1. Bea mai putina cafea pentru ca unul din principalii vinovati pentru uscarea pielii si inmultirea ridurilor este cofeina! Incearca sa te hidratezi foarte bine astfel incat sa atenuezi aceste efecte asupra pielii, mai ales daca nu poti renunta la cafea.

2.Bea multa apa! Aceasta regula nu ar trebui mentionata iar si iar, pentru ca este de la sine inteles ca orice persoana trebuie sa se hidrateze. O piele frumoasa si sanatoasa este o piele hidratata. Incearca sa-ti faci un obicei din a consuma in mod regulat apa si nu astepta ca altii sa iti atraga atentia asupra acestui lucru. Bea apa zilnic si pune pret pe sanatatea ta!

3. Nu sari peste mesele principale ale zilei pentru ca acest lucru duce la imbatranirea mai rapida a pielii. Include zilnic in alimentatia ta surse de vitamina C (citrice), E (avocado), A (cartofi dulci), care ajuta pielea sa se refaca. De asemenea, redu cantitatea de sodiu din alimentatie, deoarece acesta absoarbe umezeala din piele, lasand-o uscata si fara viata.

4. Iarna, consuma cat mai multe legume si fructe proaspete. Daca silueta iti permite si faci si sport, poti abuza chiar de citrice. Pe langa un aport urias de vitamina C, esentiala pentru piele si refacerea fibrelor de colagen, 1 kilogram de portocale poate inlocui 1 l de apa si, in plus, au vitamine, minerale si fibre.

5. Incearca sa dormi suficient! Somnul ajuta la regenerarea celulelor si daca vrei ca pielea ta sa nu aiba un aspect obosit si tern, acorda atentia cuvenita orelor de somn.